Veelgestelde vragen

Openingstijden

Voor een actueel overzicht van de openingstijden klikt u hier. Op deze pagina staan ook de afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen vermeld.
De reguliere openingstijden zijn maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00, vrijdag van 10.00 tot 21.00, zondag van 12.00 tot 18.00. Op feestdagen zullen er afwijkende openingstijden worden gehanteerd. Ook bij evenementen kan er afgeweken worden van de reguliere openingstijden.

De restaurants in de plinten (zijwanden) van de Markthal en Albert Heijn op niveau -1 hanteren andere openingstijden. Bekijk de openingstijden van de Restaurants per ondernemer onder ondernemers.

De parkeergarage Interparking is 24 uur, 7 dagen per week geopend. De garage blijft ook voor voetgangers toegankelijk via de 24-uur in- en uitgang wanneer de Markthal sluit. Deze ingang bevindt zich in het midden van de lange zijde van de Markthal aan de Grotemarkt. Klik hier voor meer informatie Interparking

De toiletten Loovio zijn geopend volgens reguliere openingstijden van de Markthal. 

Bezoeken

Ds. Jan Scharpstraat 298


3011 GZ Rotterdam

Parkeergarage onder de Markthal

De bijna 1.200 plaatsen tellende garage is 24 uur en 7 dagen per week geopend en voorzien van diverse faciliteiten zoals (mindervalide) toiletten, royale liften, mindervalideplaatsen en roltrappen die je vanuit de parkeergarage direct naar het hart van Markthal brengen. De garage beschikt over de modernste technieken zoals een parkeergeleidingsysteem, kentekenherkenning en natuurlijk ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Ook is het mogelijk om met je bankpas, Visa en MasterCard te betalen bij de in- en uitrit. Vooraf reserveren is mogelijk en kan tegen speciale tarieven.

Voor alle informatie over deze parkeergarage zoals bijv. de tarieven, inrijhoogte, aantal oplaadpunten etc, verwijzen wij je graag door naar de website van Interparking: Interparking

 

Je volgt de borden parkeergarage Interparking Markthal en neemt afslag Ds. Jan Scharpstraat vanaf de Blaak. De parkeergarage is vanuit beide richtingen makkelijk te bereiken. De doorrijhoogte is maximaal 2.05 meter. Het adres van de parkeergarage is Dominee Jan Scharpstraat 306.

In Rotterdam geldt het volgende:

Voor het gebruik van de algemene gehandicaptenparkeerplaatsen op straat hoeft niet te worden betaald indien je je geldige gehandicaptenparkeerkaart duidelijk zichtbaar achter de voorruit legt.
Op reguliere parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt, kun je de gehandicaptenparkeerkaart niet gebruiken. Je bent hier parkeergeld verschuldigd, ook wanneer de algemene gehandicaptenparkeerplaats bezet is. Dit geldt ook voor gehandicaptenvoertuigen.

Interparking biedt enkel reguliere betaalde parkeerplaatsen, voor iedereen. Zij proberen wel voldoende plaatsen te creëren die het voor bezoekers in het bezit van een invalidekaart mogelijk maakt comfortabel te parkeren is (Ruime plekken, dicht bij in- en uitgang).
Zie voor meer informatie over het parkeren in Rotterdam: http://www.rotterdam.nl/product:algemene_gehandicaptenparkeerplaatsen

De parkeervakken rondom Markthal zijn in beheer van de Gemeente. Hiervoor gelden dan ook de voorwaarden die de Gemeente Rotterdam heeft vastgesteld.
Bekijk de website van de Gemeente Rotterdam voor verdere informatie: parkeren in Rotterdam

Je kunt je fiets gratis parkeren in de openbare fietsenstalling van Gemeente Rotterdam naast station Rotterdam Blaak.

Markthal ligt vlak naast het NS station Blaak op 1 minuut loopafstand. De tram, metro en bus stoppen bij NS station Blaak.

Op onze interactieve zuilen tref je de OV informatie aan.

 

Bezoekers in rolstoel kunnen de Markthalvloer d.m.v. de draaideuren of middelste schuifdeuren goed betreden. Via de parkeergarage kunnen zij met de lift de beursvloer bereiken. Veel horecagelegenheden met een bovenetage zijn vanaf hun balkon bereikbaar voor bezoekers in rolstoel. Met de lift gaat u dan naar de 1e etage. Helaas zijn de terrassen op de kramen niet toegankelijk omdat zij alleen een trap beschikbaar hebben.

 

Ja, er is een rolstoel beschikbaar. U kunt zich hiervoor melden bij het kantoor van Management/Beveiliging. Dit kantoor vindt u aan de lange zijde voorbij Andalus Fish.

 

Ja, de liften welke de verdiepingen -4 t/m 1 ontsluiten zijn bereikbaar met een rolstoel. De marktvloer is daardoor vanuit de parkeergarage goed te bereiken. Ook de verschillende etages van de tijdtrap zijn hierdoor te bereiken.

 

Ja, er is een toilet voor mindervaliden aanwezig op verdieping -1. Bekijk voor meer informatie de ondernemerspagina van Vendor Washrooms.

 

Ja, mits ze zijn aangelijnd en op verantwoordelijkheid van de begeleider.

 

Nee, net als een buitenmarkt of winkelcentrum is Markthal voor iedereen gratis toegankelijk.

 

Ja, dat kan!
Op de -1 etage bij Albert Heijn en Gall & Gall zijn bankjes geplaatst en aan diverse picknicktafels op de begane grond kun je gekochte producten gebruiken.

 

Algemeen

Ds. Jan Scharpstraat 298


3011 GZ Rotterdam

Ds. Jan Scharpstraat 298


3011 GZ Rotterdam

Jazeker! Je kunt jezelf aanmelden via de home pagina van markthal.nl. Onderaan staat Inschrijven Nieuwsbrief.

Je kunt je uitschrijven door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp: Uitschrijven

Nee, er zijn geen vergaderruimtes te huur.
Wel bieden diverse horeca ondernemingen de mogelijkheid om bijeenkomsten of evenementen te organiseren. Voor meer informatie kun je rechtstreeks contact opnemen via ondernemers

Nee, net als een buitenmarkt of winkelcentrum is Markthal voor iedereen gratis toegankelijk.

Op dit moment zijn er geen cadeaubonnen beschikbaar die bij alle (of een groot deel van de) ondernemers in Markthal kunnen worden ingewisseld. Het kan wel zijn dat ondernemers zelf een cadeaubon beschikbaar hebben voor hun eigen onderneming.

Er zijn helaas geen kluisjes beschikbaar in Markthal.

Je kunt je uitschrijven door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp: Uitschrijven

In Markthal hebben we pakketautomaten:

 

PostNL. Te vinden in unit 26.

Gemakkelijk ophalen en versturen.

Ophalen: 
Je kunt je online bestelling naar deze automaat laten versturen en het pakket hier ophalen wanneer jij dat wilt. 
Kijk voor meer info op postnl.nl/pba

Versturen:
Ook kun je de automaat gebruiken om pakketten te versturen.
Via postnl.nl/versturen kun je je pakket thuis voorbereiden.
Je bepaalt vervolgens zelf wanneer je je pakket naar deze automaat brengt.

 

DHL. Te vinden in unit 116.

Je pakket sturen of ophalen via een DHL Pakketautomaat in de buurt is superhandig. Je kunt er vaak dag en nacht terecht, en hoeft nooit meer te wachten op een bezorger.