Halloween in de Markthal

Halloween in de Markthal
20 - 31
October
2021

 De spannendste tijd van het jaar is aangebroken: Halloween! De periode van donkere dagen, griezelige verhalen, verkleedfeestjes en enge pompoenen. Deze periode laten we daarom niet aan ons voorbij gaan. Ben jij een echte griezelaar op zoek naar avontuur, niet snel op de kast gejaagd en houd je van lekker eten? Dan is Markthal dé plek waar jij je tijdens de herfstvakantie moet bevinden. Wil jij weten waar je allemaal aan kan deelnemen tijdens Trick or Treat in Markthal? Je leest het in deze blog.

 

Trick or Treat

Tijdens Halloween zijn er in Markthal allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Deze zijn verdeeld over drie dagen.

 

Woensdag 27 oktober

Maak de meest unieke en griezelige meesterwerken met de leukste materialen die voor jou klaarliggen tijdens de knutselmiddag. Kom langs tussen 12:00 en 16:00 uur en maak samen met andere kinderen de leukste Halloween creaties.  

 

Zaterdag 30 oktober

Bewandel de spannende Trick or Treat route in Markthal. Deze leidt je langs allerlei ondernemers die de lekkerste gerechten voor jou hebben klaarstaan. Want wat is Halloween zonder trick or treat? De route kun je tussen 12:00 en 17:00 uur lopen en kan alleen onder begeleiding. Aanmelden kan in unit 15 nabij Bram Ladage en Monsieur Saucisson. Daarnaast kun je door de schminksters jouw perfecte Halloween look laten creëren. Zij toveren jou om tot een complete griezel!

 

Zondag 31 oktober

Ook op de officiële Halloween dag zit je bij Markthal helemaal goed. Kom griezelige kunstwerken maken in de knutselhoek van 12.00 tot 16.00 uur. De materialen hebben we al voor je klaarliggen, dus alles wat je mee moet nemen is jouw creativiteit! Ten slotte staat bij Markthal eten natuurlijk altijd centraal. Daarom kun je alle Trick or Treat-dagen heerlijk lunchen aan de picknicktafels die klaarstaan op de marktvloer.  

 

 

Winactie

Kom jij langs tijdens Halloween? Vergeet je dan niet op je allerbest te verkleden, want op 27 en 30 oktober kun je een prijs winnen voor de allerbeste Halloween outfit! Daarnaast vind je griezelige pompoenen in Markthal. Spot jij de pompoen? Maak een foto en deel het met ons. Wie weet win jij hét grote snoeppakket van de Snoepkont!

 

Zet 27, 30 en 31 oktober in jouw agenda en we hopen je in de herfstvakantie in jouw meest enge outfit te zien in Markthal.

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

750+ knuffels voor het Voedselcentrum! Lees meer
23 - 3
Nov - Dec
2021
Een bericht van Sint Lees meer
De beste comfort food in de herfstperiode Lees meer