Jarige Job

Jarige Job
15 - 6
Oct - Nov
2022

Hét herfstuitje: Tour de Loer Rotterdam

Van 15 oktober t/m 6 november kun jij in de stad op 10 plekken allemaal leuke spelletjes spelen! Stichting Jarige Job heeft 10 pop-up shops op de route van het Groothandelsgebouw door de Koopgoot naar de Markthal! Jij hoeft je deze herfstvakantie niet te vervelen!

Kom gamen in de pop-up shop in Markthal!

 

Markthal pop-up shop

In de Markthal kun jij je uitleven met allerlei E-sports in de unit Grotemarkt 88. House of E-sports heeft allemaal te gekke games die je kan spelen. 

Aan de Markthalzijde is de gamegymwall zone. Hier vind je een gamegymwall waar verschillende games gespeeld kunnen worden door middel van zachte ballen tegen de muur te gooien. Daarnaast zijn er diverse game cases met spellen waar je Mario Kart kan spelen en is er een dansvloer met Just Dance. Dans met je vrienden samen en ontdek wie de beste moves heeft. Stap in de race simulator en win van Max Verstappen!

Op de tweede verdieping stap je in de wereld van de VR experience.  Door middel van een VR bril kun je virtueel sporten tot zwemmen in de oceaan, alles is mogelijk!

Het doel van deze experience is meer promotie en donaties voor het goede doel Stichting Jarige Job!

In iedere pop-up shop kun je een kleine donatie geven, waarmee de organisatie een verjaardagsbox kan maken zodat ook kids die het thuis niet zo breed hebben toch een leuke verjaardag krijgen.

 

Speel mee!

Er is in de stad een route uitgestippeld met meerdere pop-up shops. In iedere shop beleef je iets unieks: dompel je onder in kleurrijke taferelen van te gekke kunstenaars en maak de mooiste, leukste, gekste foto's in instaproof decors. Ontdek ook het beste-cadeau-ever, sta zelf als artiest op een podium, speel E-sports en nog veel meer! Een digitale tour guide begeleidt jullie tijdens jullie feestelijke tocht. 

Op zaterdag 15 oktober is de start in de Koopgoot!

 

Lees meer op de website van Stichting Jarige Job: https://stichtingjarigejob.nl/tour-de-loer-rotterdam/ 

 

Wat doet Stichting Jarige Job?

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

images

 

 

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Terugblik Koningsdag Lees meer
Nog meer nieuwkomers! Lees meer
27
December
2022
Rotterdam Night Walk 2022 Lees meer