TikTokkers opgelet!

TikTokkers opgelet!
15 - 31
Oct - Dec
2022

 

Show jouw TikTok talent en maak kans op 250 EUR shoptegoed in de Markthal!


Vanaf 15 oktober kun je in de Markthal meedoen aan de unieke Markthal TikTok Challenge Tour!


Wij hebben 3 bekende TikTokkers - Lorenzo Dinatelle, Daphne Hardijzer en Fenna Hill - uitgenodigd om samen met ons een TikTok Tour in Markthal uit te stippelen. In de Markthal vind je volop plekjes en food om op jouw socials te posten, dus het was lastig kiezen. Maar Daphne, Lorenzo en Fenna hebben 6 leuke uitdagingen bedacht op 6 verschillende plekken in de Markthal. Zij dagen je uit om onder andere je leukste Bubble Tea samen te stellen, of om de levensechte kroket te spotten.

 

HOE?

In de Markthal is een route uitgestippeld. Langs die route vind je 6 borden die de challenge-spot aanwijzen. Bij iedere challenge-spot staat een bord met een QR-code en daarop de challenge. Bijvoorbeeld: Stel je meest kleurrijke Bubble Tea samen. Scan de QR-code, maak een TikTok video met jouw Bubble Tea en tag @markthal.official. 

Post je alle challenges op TikTok, tag @markthal.official en je maakt automatisch kans op een tegoedbon van 250 EUR voor de Markthal*

Meedoen kan tot aan de kerstvakantie. 

Speel je met ons mee? Let's go!

 

*Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Lees de actievoorwaarden hier: https://markthal.nl/algemene-voorwaarden.

Het shoptegoed kan ingeleverd worden bij deelnemende winkels. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar via Direct Message op TikTok. 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Terugblik Koningsdag Lees meer
Nog meer nieuwkomers! Lees meer
27
December
2022
Rotterdam Night Walk 2022 Lees meer