Rotterdam Pride

Rotterdam Pride
1 - 11
June
2023
In het bruisende Rotterdam zien we een palet van kleuren losbreken, als teken van de komst van het langverwachte evenement Rotterdam Pride. De stad, die bekend staat om haar progressieve geest en inclusieve aard, omarmt diversiteit met open armen en verandert de straten in een speeltuin van feest en acceptatie. Regenboogvlaggen wapperen trots, als boodschap van eenheid en liefde. Drag queens met schitterende kostuums en torenhoge hakken paraderen naast families en vrienden en iedereen die mee wilt doen aan dit feest in de stad.
 

TOGETHER WE ARE ICONIC

 

Van 1 juni tot en met 11 juni 2023 staat de stad in het teken van Rotterdam Pride. Overal ontstaan podia waar artiesten hun talent en passie kunnen delen. Dansenaars en kunstenaars. En ook pride talks en meet-ups om de mensen met elkaar te verbinden. Dit jaar viert Rotterdam Pride haar 10-jarig jubileum met op de agneda onder andere: de feestelijke opening op 1 juni, de Pride March op 2 juni en het festival op het Willemsplein op 3 juni. Het thema 'Together We Are Iconic' staat voor de eenheid van en in de iconische stad Rotterdam. Influencer Lotte van Eijk gebruikt de iconische Markthal om zich uit te leven als cowgirl. Slay it Lotte! 

Lotte is plussize model, kunstenaar en een ware online sensatie. Met haar bereik op Instagram zet ze zich in tegen fatshaming en is ze een inspiratie voor ongehoorde mensen van alle vormen, maten, kleuren, genders en leeftijden. Ze vindt dat iedereen een plek in onze samenleving verdient en streeft naar normalisatie van diversiteit en inclusie - www.rotterdam-pride.com. 

 

Vier mee en bekijk de agenda op: https://rotterdam-pride.com/agenda/

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Rotterdam Architectuur Maand Lees meer
22 - 9
Jun - Jul
2023
North Sea Round Town 2023 Lees meer
Terugblik Koningsdag Lees meer