Rotjekoor festival laat Rotterdam wederom bruisen!

Rotjekoor festival laat Rotterdam wederom bruisen!
15 - 15
June
2024

Op 15 juni staat heel het centrum van Rotterdam weer vol koren. Op die dag vindt wederom het meest gerse Rotterdamse korenfestival Rotjekoor plaats. Bijna 100 koren zingen op diverse binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken. Gevarieerde genres, voor elk wat wils! En gratis te zien!

 

Grote diversiteit aan koren

Hou je van zingen, koren en gezelligheid? Dan mag je dit korenfestival niet missen! Tussen 11.30 uur en 18.00 uur loop je in het centrum van de ene naar de andere verrassing. Van pop tot rock, van musical tot shanty, van operette tot jazz, van gospel tot wereldmuziek. Aanstormende talenten of geroutineerde zangers? Close harmony of instrumentaal begeleid? Het zit er allemaal bij. Maak zelf een keuze welk koor je wil zien en horen. Alle locaties zijn gratis toegankelijk.

 

Ook in de Markthal treden diverse koren op, zoals the Showkoor Svitlo, Singing Birds, Puurzangenzo, Mixed Voices, Close4You en nog veel meer. Het gehele programma in de Markthal en de rest van de stad vind je op  www.rotjekoor.nl.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

28 - 12
Jun - Jul
2024
North Sea Round Town 2024 Lees meer
Kom Pasen vieren in de Markthal Lees meer
CHINESE NEW YEAR Lees meer