NIEUW! NIEUW! NIEUW!

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Ga mee op avontuur en ontdek al het nieuws in de Markthal!

 

Wist jij dit al? Onlangs zijn er een aantal nieuwe restaurants en foodkraampjes geopend in de Markthal.

 

Kom snel proeven!

 

Wat is er nieuw👇

 

LALA LATIN SOUL FOOD 

OH-LALA, er is een nieuw restaurant geopend waar je dagelijks kunt geniet van Latin soul food. De hele dag casual Latin Spaanse fusion streetfood! Het LALA-team kan niet wachten om je met een glimlach te verwelkomen en je de beste Latijnse gerechten te serveren die je in de stad zult vinden.

LALA Latin soul food 2 LR    IMG 4033 LR

 

GA NAAR DE PAGINA VAN LALA LATIN SOUL FOOD

 

PUNJABI FOOD 

Vegetarische Thali, Punjabi Thali, Chicken Thali, Dal Chawal en verschillende soorten biryani's staan allemaal op het menu bij Punjabi Food. Het naanbrood wordt in de unit voor het oog van de bezoeker vers klaar gemaakt. Het personeel deelt graag de passie voor de Indiase keuken. Ga voor een smaakbeleving met de authentieke kruiden en aroma's uit de Indiase keuken, voor een goed prijsje. 

 

MH PUNJABI 1  PUNJABI SIGNING LR

 

LEES MEER

 

PASTRY D'ORO POP-UP 

 

Valentino is de ondernemer achter pastry d'oro. Hij is opgegroeid met de Caribische food cultuur en allebei zijn ouders zijn actief in de horecawereld. Ze hadden heel lang twee Caribische afhaalrestaurants in Arnhem en een Caribische afhaalzaak in Zwijndrecht genaamd Boca Dushi. Nu is er dus ook een pop-up van de populaire gevulde pasteitjes in Markthal! 

 

MH Pastry DOro 2  MH Pastry DOro

 

LEES MEER

 

PICFEE POP-UP IN MARKTHAL

Picfee is een platform voor unieke wanddecoratie, direct van getalenteerde beeldmakers. Iedere week zijn er in de pop-up shop van Picfee een aantal werken van Rotterdamse fotografen te bewonderen. Wil jij ook een Rotterdams plaatje aan de muur? Of vind je het leuk om gewoon even te komen kijken? Kom dan langs in unit 13!

 

picfee website item

 

LEES MEER

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

De Beren is geopend! Lees meer
Jij & je hart Lees meer
Jij verdient een complimentje! Lees meer