Muur van Steun & Liefde

Muur van Steun & Liefde

 

Start van het initiatief💚

Op 2 mei 2020 ging het initiatief van YourMindBodyandSoul van start. In samenwerking met de Markthal ontstond het idee om de glazen muur om te toveren tot een grote photowall. Iedereen kon een donatie doen en kreeg in ruil daarvoor een plekje op onze gevel. Zo zetten wij de donatuers in de spotlight en tegelijk vormen we samen 1 groot gebaar: een muur van steun & liefde voor alle medewerkers in de zorg die dagelijks bezig zijn met het bestrijden van het coronavirus. 

 

Glazen gevel van Markthal vol met jullie hartenkiekjes❤️

Na de start ontvingen wij al snel veel donaties en prachtige foto's. Het verzoek was om een hartje te vormen op de foto en deze in te sturen. De foto zag er dan als volgt uit: 

 

Eerste inzending van Yue-Anne en Lisette van der Hoeff

AD1

 

Muur van Steun & Liefde wordt steeds groter

 

Na steeds meer inzendingen te ontvangen wordt de muur van Steun & Liefde steeds groter. De fotomuur was te bezichten tot en met 21 juni 2020.

 

e896e7b8 693a 4a4b ad2d e8d26afabffe resized logo facade

 

resized verloop

 

verloop wall resized

 

IMG 6139 resized

 

Sterker door Strijd ansichtkaarten

Met een donatie ontving men 5 Sterker door Strijd ansichtkaarten thuis. Het verzoek was om 1 handgeschreven kaart naar ons terug te sturen met daarop een persoonlijke boodschap voor het zorgpersoneel. In totaal hebben we 200 kaarten ontvangen!

 

Ansichtkaart afbeelding

Ansichtkaart

 

 

Ingestuurde kaarten
 
 
IMG 6781IMG 6786IMG 6783
 
 
 

 IMG 6784IMG 6785IMG 6786

 

Wij zijn zo blij met alle liefdevolle berichtjes die jullie hebben geschreven op de kaarten!

 

 

De overhandiging

 

Dan rest alleen nog het overhandigen van deze gebaren aan het zorgpersoneel om onze liefde en steun bij hen onder de aandacht te brengen. Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, was erg enthousiast en nam het kado zelf in ontvangst. Als geschenk hebben wij naast de ansichtkaarten ook een mini versie van de glazen muur overhandigd. 

 

4bbd0eb3 d108 47cf a019 0e8aeb083b82

 

Bedankt!

Wij danken jullie voor alle berichtjes en donaties die wij hebben ontvangen. Wij zijn erg blij met alle foto's die wij ontvangen hebben. Deze actie is opgestart door ons, maar jullie zijn het gebaar! ❤️
 

 

 crowdf

 

#samen1hart

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

NIEUW! NIEUW! NIEUW! Lees meer
WE DID IT AGAIN! Lees meer
14 - 11
Jun - Jul
2022
#smaaktnaarmeergeluk Lees meer