Jij & je hart

Jij & je hart

Love is in the air! Rond deze tijd van het jaar staat Markthal in het teken van liefde. De grote tijgerkop van International Film Festival Rotterdam op de glazen gevel wordt vanaf 8 februari weer omgetoverd tot het grote rode hart. De ondernemers zijn alweer druk bezig met het versieren van hun winkels. Overal komen de liefdeshartjes tevoorschijn. Het draait nu net om het verspreiden van een extra beetje liefde. En die liefde is voor iedereen. Markthal is de cupido die ieders hart wilt veroveren.

 

Wil je het hart van een geliefde veroveren? Liefde gaat door de maag;) Dus bekijk snel onze Valentijn blog voor inspiratie. 

 

Samenwerking met de Hartstichting ❤️

 

Jij & je hart. Een onafscheidelijk duo met een levenslange band. Een sterk hart is de motor achter jouw dagelijkse portie energie. Daarom is het belangrijk om je hart goed te kennen en gezond te houden. Door het niet voor lief te nemen, maar juist lief te hebben. Het is geven en nemen, net als in een gezonde relatie. Zo halen jij & je hart meer uit het leven. De Hartstichting doet er alles aan om jouw hart en dat van anderen iedere dag te laten kloppen. Doe je met ons mee?

 

Hoe kan je meedoen?

Deel jouw foto in de Markthal met @markthal en @hartstichting en help ons mee om aandacht te vragen voor een gezond hart. Er staat vanaf donderdag 10 februari een selfiespot ter hoogte van Bram Ladage t/m 21 februari 2022. Tag diegene van wie jou hart harder gaat kloppen. 

 

❤️ Support de Hartstichting 

 

Wil je een donatie doen aan de Hartstichting of supporten door deel te nemen aan een van hun activiteiten, zoals de Hartstocht wandeling in 2022, ga dan naar de website https://www.hartstocht.nl/

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

NIEUW! NIEUW! NIEUW! Lees meer
De Beren is geopend! Lees meer
Jij verdient een complimentje! Lees meer