IFFR 2023

IFFR 2023
12 - 5
Jan - Feb
2023

Vanaf 25 januari kun je weer genieten van het Internationaal Film Festival in Rotterdam. Op de glazen gevel van de Markthal schittert de tijgerkop daarom nu al in XL versie in het donker! En als je goed kijkt kun je hem overdag ook spotten. Om er een echt feestje van te maken geven wij samen met IFFR prijzen weg!

 

Hoe kun je meedoen en kans maken op een prijs? 

 

🐯 Deel jouw foto van de tijgerkop op Instagram en tag @markthal & @iffr!

 

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jullie kiekjes en delen die graag door! De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht via een DM met de nodige informatie*. 

 

  • De actie loopt van 12 januari t/m 4 februari 2023. 
  • We geven 2 x 10 filmvouchers weg en 3 merchandise pakketten. 
  • De winnaars worden persoonlijk bericht door het Management van Markthal via een Instagram DM. Houd je chat in de gaten😉. Bij geen reactie vóór 3 februari, gaan wij iemand anders blij maken met de filmvouchers. Deze zijn namelijk alleen geldig voor 2023. 
  • De filmvouchers zijn van toepassing zijn op alle films met uitzondering van speciale events (de speciale events vind je hier IFFR.com/specials).
  • De filmvouchers zijn op basis van beschikbaarheid, dus als een filmvoorstelling is uitverkocht dan kan de voucher niet meer worden ingezet (OP=OP). 

 

Alle informatie over IFFR 2023 vind je hier.


*Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Lees de actievoorwaarden hier:https://markthal.nl/algemene-voorwaarden.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Nog meer nieuwkomers! Lees meer
22 - 5
Jan - Feb
2023
Chinees Nieuwjaar in Markthal! Lees meer
Kerstcadeaus in de Markthal Lees meer