De restaurants en dakterrassen gaan weer open!

De restaurants en dakterrassen gaan weer open!

5 juni is het zo ver! Vanaf dan mogen alle restaurants en binnenterrassen in de Markthal hun deuren weer openen! We zijn aangekomen bij stap drie van het openingsplan van de overheid, wat betekent dat je binnen weer kunt genieten van een lunch, borrel of diner.

 

Wat mag er niet ontbreken bij een feestje? Precies, cadeautjes! Omdat we willen vieren dat we weer volledig open mogen, verwelkomen we je daarom graag met een aantal leuke acties en activiteiten.

 

Vanaf 9 juni krijg je gedurende vijf weken bij iedere besteding in de Markthal een sticker, die je kan verzamelen op jouw eigen KOOP & WIN stempelkaart. Bij drie aankopen in de Markthal heb je een volle stempelkaart. Met een volle stempelkaart maak je kans op één van de mooie prijzen uit onze prijzenpot. De prijzenpot bestaat onder andere uit gratis etentjes bij onze restaurants, een gevulde Markthal food box met producten van onze ondernemers, Markthal goodies en entreetickets voor de Kunsthal en Diergaarde Blijdorp! Niemand gaat met lege handen naar huis, want je krijgt sowieso bij een volle stempelkaart een Markthal Shopper cadeau! (Let op: op = op)

 

Tijdens jouw bezoek aan de Markthal zullen er in sommige weekenden hostessen aanwezig zijn om jou een warm welkom te heten en eventueel te helpen waar nodig! Daarnaast zullen er pop-up activiteiten georganiseerd worden in samenwerking met Rdam Pop-up Fest van Rotterdam Festivals. Zo ervaar je alvast een voorproefje van het aankomende festivalseizoen en om het feest compleet te maken zullen ook de steltenlopers van het Theater aanstalten maken.

 

Maar, dat is nog niet alles. We hebben speciaal voor jou een Markthal Restaurant Route uitgestippeld. Dit is een route langs verschillende restaurants in de Markthal, waar je heerlijke gerechten kunt proeven die vers voor jou zijn bereid. De perfecte manier om de echte culinaire, internationale en authentieke smaken van Markthal en de ondernemers te ontdekken. De Markthal Restaurant Route zal over een paar weken plaatsvinden.

 

Heb jij al een plekje gereserveerd? We hopen je snel te zien! 

 

Kijk voor een overzicht van onze restaurants op: https://www.markthal.nl/markt-restaurants/restaurants

 

Voor meer informatie over onze heropening, check onze website en houdt onze socialmediakanalen goed in de gaten! 

 

Lees alles over onze veiligheidmaatregelen op: https://www.markthal.nl/nieuws-events/happy-food-shopping 

 

Bekijk de video 👉

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Het is zomer in de Markthal! Lees meer
Vaderdag in de Markthal Lees meer
KOOP & WIN Lees meer