Markt & Restaurants

Chocolate Company

All you need is… Chocolade natuurlijk! 
Chocolate Company biedt hoge kwaliteit chocolade, ambachtelijk gemaakt in het atelier in Limburg. Er worden geen uitgebreide smaak- of zoetstoffen gebruikt. Allemaal ambachtelijk met echt goede producten. Zo is fruit niet met een fruitsmaakje, maar met echt fruit of een lekkere fruitgelei in de bonbons. Stoere chocolade met unieke recepturen in bonbons, hotchocspoons, repen, XL repen, dips, chocoladepasta’s, seizoenschocolade en cadeaupakketten. Uiteraard lekker met een kop koffie of thee. Of probeer eens de “killer brownie”: gegarandeerd succes! En wist je dat je hier ook aan het goede adres ent voor heerlijke broodjes! Neem plaats of neem mee en geniet!

 


Dit is het product waar je iemand mee kan bedanken, verrassen, succes kan wensen of lekker kan laten lachen. Gedurende het gehele jaar kan je hier genieten van de beste warme chocolademelk in wel bijna 50 smaken! En in de zomer? Dan geniet je van de Coldchoc, uiteraard met slagroom.
Mario van Eijk is sinds 1 januari 2015 de gelukkige eigenaar van de Chocolate Company vestiging in de Markthal Rotterdam. Na zijn jarenlange ervaring en zijn vakgerichte opleiding was dit de uitgelezen kans om zijn kennis in dit bedrijf door te zetten.

Stoere chocolade met unieke recepturen

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Volg ons

Chocolate Company Café Rotterdam zoekt mensen!

Ben jij een horecadier met een passie voor chocolade en koffie?

Lees meer

Meer nieuws & events Over Chocolate Company