Markt & Restaurants

Obba's Foodbar

Obba’s Foodbar is sinds de opening van de Markthal al één van de leukste eetgelegenheden op de Marktvloer. Volgens de ‘Buik van Rotterdam’ is Obba’s Foodbar de beste horecagelegenheid in Markthal. Maar dit is niet de enige locatie waar Obba’s Foodbar te vinden is. Zij hebben namelijk ook nog een vestiging op de Witte de Withstraat in Rotterdam.

Mezze’s
Obba’s Foodbar serveert overheerlijke Mediterrane gerechten en drankjes. De Mezze Combo’s zijn inmiddels al super beroemd in Rotterdam. Een grote schaal met daarop nog een schaal heerlijke gerechten van landen rondom de Middellandse Zee. Fingerfood op zijn best. En wat dacht je van de Friday-Happy Hour Gin-tonics. Die zijn inmiddels ook al een bekend fenomeen geworden in Markthal.

Friday Happy-Hour!

De uitstraling van de buitenlandse eettentjes in de zomer, waar de maaltijden voor je neus wordt bereid en waar de beleving een grote rol speelt. Dit is het idee achter Obba’s Foodbar. Op een grote grill worden de Mezze’s klaargemaakt en vervolgens op grote schalen geserveerd. Mensen delen het eten en genieten samen van alle lekkernijen. De schalen zijn opvallend en kleurrijk opgemaakt zodat de omstanders stiekem toch even snel gaan kijken wat er precies geserveerd wordt.

Probeer ze allemaal uit!

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 73 & 75 & 94
E-mailadres

Volg ons

Obba's zoekt een afwasser

Hoi, we zijn op zoek naar jou. Als afwasser ben je bij Obba’s foodbar super belangrijk voor ons.

Lees meer

Obba's zoekt medewerker bediening

Hoi, we zijn op zoek naar jou als medewerker bediening!

Lees meer

Obba's zoekt zelfstandig werkend kok

Hoi, we zijn op zoek naar jou als zelfstandig werkend kok!

Lees meer

Meer nieuws & events Over Obba's Foodbar