Markt & Restaurants

Punjabi

Punjabi Food is een hoog aangeschreven restaurant in hartje Rotterdam. Het restaurant definieert de eetbeleving op een unieke manier. We hebben een passie voor de goede Indiase keuken en serveren onze gewaardeerde klanten Indiase keuken voor een fair prijsje. In het restaurant in de Markthal gaan Indiase fijnproevers met ons mee op culinair avontuur.

In 2006 zijn we begonnen in Praag (Tsjechië), daarna hebben we een vestiging geopend in Wenen (Oostenrijk). Na een groot succes zijn we in 2020 naar Nederland gekomen en hebben we nu onze 3e vestiging van Punjabi Food geopend. Ons eerste restaurant in Nederland is gevestigd aan het Stadhuisplein in Rotterdam en beschikt over een Drive-Thru.

Bij Punjabi Food restaurant delen we onze passie om je te voorzien van exotische, pittige en verrukkelijke authentieke gerechten. Onze chef-kok streeft ernaar om de lekkerste delicatessen te verzorgen om jouw smaakpapillen te verwennen. Wij zijn er om je te helpen bij het proeven van de originele Indiase keuken. De kruiden zorgen voor een goede smaak en een gezond aroma. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner, wij weten jouw smaakpapillen te prikkelen. Dus als je de dag goed wilt beginnen of een snelle hap wilt plannen met collega's, bezoek dan ons restaurant en geniet met uitzicht op de Binnenrotte en het kleurrijke plafond van de Markthal. Je kunt rekenen op goede smaak en attente service. Een van de meest populaire keuze voor authentieke Indiase gerechten in de stad.

Vegetarische Thali, Punjabi Thali, Chicken Thali en Dal Chawal zijn de bestsellers in ons menu. In ons restaurant kunt u ook genieten van verschillende soorten salades zoals Gegrilde Kipsalade, Zalmsalade, Punjabi Salade. Salade is een natuurlijke bron van vezels die je gezond kunnen houden, dus we verzekeren je zowel gezondheid als smaak. Het verbetert je spierprestaties en beschermt je hart. Biryani wordt gekookt van basmatirijst vermengd met originele kruiden zoals kardemon, kruidnagel, laurier en nog veel meer. Het is een smaakvol gerecht. Er zijn veel soorten biryani zoals garnalenbiryani en vegetarische biryani enz. Kom het snel proeven!

 

Proef de ware essentie van de Indiase keuken

 

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 86-88
Telefoon

Volg ons

Meer nieuws & events Over Punjabi