Markt & Restaurants

Naturals

Bloemen kopen in Rotterdam doe je natuurlijk bij Naturals in de Markthal! 

Naturals is al sinds 2008 een waar begrip in Rotterdam. Het merk staat voor kwaliteit, originaliteit en authenticiteit. Het motto van Naturals; MAKE YOUR LIFE BLOOM!

Je kunt bij Naturals er terecht voor verrassende producten, super vers en heel betaalbaar. Bij de roltrappen t.o. Albert Heijn vind je de winkel met atelier, waar ze naar wens en op maat boeketten en fraaie rouw- en trouwarrangementen maken. Naturals in de Markthal is nu geopend voor private shopping, buitenverkoop en bezorging aan huis. 

 

Winkelen bij Naturals

Op zoek naar een leuk cadeau of wil je jezelf eens verwennen? Dan is Naturals the place to be! Omdat ze in de Markthal een eigen atelier hebben bieden ze ook ‘s avonds prachtige verse boeketten aan. Kom en overtuig jezelf. Ook op zondag open! 

 

Bloemen bezorgen

Niet in de gelegenheid om zelf de bloemen te overhandigen? Bij Naturals kan je ook met een gerust hart een mooi boeket bloemen laten samenstellen en laten bezorgen. Naturals bezorgt in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Bestel online op https://www.naturals.nl en laat je bloemen bezorgen. 

 

 

 

Make your life bloom.

Er is altijd een reden om iemand een bloemetje te geven. De mooiste boeketten van het seizoen vind je bij Naturals. Naturals zijn geschenken van de natuur. Met respect voor de natuur gekweekt. Wij zijn dus aangesloten bij Fair Flowers Fair Plants. Onze topkwekers hebben passie voor hun vak. Onze designers geven die passie weer door aan u. In onze bekende en handige draagtas met waterreservoir.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Grotemarkt 100A

Volg ons

Meer nieuws & events Over Naturals