Markt & Restaurants

Mario's Caffetteria

Bij Mario’s Caffetteria zijn wij gespecialiseerd in Italian streetfood, drinks en deli en waan je jezelf weer even terug in het Italië wat bij iedereen zo bekend is. Verlekker jezelf in onze ruime winkel aan ons uitgebreide assortiment verse cannoli’s met heerlijke authentieke smaken of 1 van de meer dan 12 smaken nougat. Of ga je voor een 100% glutenvrij amandelkoekje rechtsreeks vanuit Sicilië met een heerlijk kopje Illy koffie. Vergeet niet een naar keuze getapt flesje olijfolie of balsamico voor thuis of als cadeau.

Maar eerst nog even genieten van een heerlijk plekje aan onze bar beneden met zicht op onze open keuken of lekker rustig genieten op ons boventerras met ruim overzicht op de Markthal vloer onder het genot van een heerlijk glas Italiaanse wijn, likeur of Italiaans biertje. Uiteraard mag daar die heerlijk antipasti plank niet bij ontbreken.

Bekijk rustig ons menu en maak een keuze uit een heerlijke pizza al taglio, verse pasta of een overheerlijk ciabatta broodje met Italiaans beleg.

Onze medewerkers staan elke dag klaar om u te laten genieten van La Dolce Vita!

Bij Mario’s Caffetteria vieren wij elke dag “la dolce vita”

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 70 + 72
Telefoon

Volg ons

Mario's Caffetteria Rotterdam zoekt nieuwe collega's met passie voor Italie en koffie!

Mario's Caffetteria Rotterdam zoekt nieuwe collega's met passie voor Italie en koffie!

Lees meer