Markt & Restaurants

Leonidas

Leonidas Kestekides richtte in 1913 Leonidas op, de beroemdste Belgische chocolaterie ter wereld. Vandaag de dag telt Leonidas meer dan 1.300 verkooppunten, verdeeld over 40 landen en 5 werelddelen. In de vier windstreken staan er elke dag 10.000 mensen borg voor de versheid en kwaliteit van de producten, of ze nu in Rotterdam, Parijs, Rome, Tokyo of New York zijn. Ook in de Markthal is Leonidas te vinden met haar heerlijke Belgische chocolaterie.

Leonidas verkoopt chocola van eerste keus-ingrediënten, bereid volgens ongewijzigde recepten. In 2013 vierde Leonidas 100 jaar vakmanschap en savoir-vivre. Het ‘’kleine laboratorium’’ van de oprichter heeft een enorme weg afgelegd, maar is tot op de dag van vandaag nog altijd trouw aan zijn oorspronkelijk ingrediënten. De hazelnoten uit Turkije, amandelen uit Italië, kersen uit de Périgord, walnoten uit Grenoble. De chocolade is gemakt van 100% cacaoboter, zowel de vulling als het omhulsel van de bonbons, zonder plantaardig vet of palmolie. De vullingen worden uitsluitend met verse botercrème gemaakt.

De Leonidasbonbon is een perfect cadeau voor een speciaal moment voor een speciaal persoon

Ingrediënten
Bij Leonidas wordt uitsluitend chocolade met 100% pure cacaoboter (zonder palmolie) gebruikt. Alle creaties zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten (verse boter, melk, room, hazelnoten, amandelen) en zijn 100% vers. De pralines zijn ‘made in Belgium’, want Belgische chocolade behoort tot de beste ter wereld. De cacaobonen worden er fijner verbrijzeld dan in andere landen en de chocola bevat een bovengemiddeld cacaogehalte. Bij Leonidas maken ze de producten daarom met 100% Belgische chocolade.

Kom snel langs om je heerlijke Leonidas bonbons te halen! 

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 81

Volg ons

Meer nieuws & events Over Leonidas