Markt & Restaurants

Cheese & More

Cheese & More is een bijzondere kaasstand in de Markthal. Je kunt hier terecht voor ambachtelijk gemaakte kazen en, zoals de naam al doet vermoeden, meer. Cheese & More verkoopt mosterd, kaasschaven, cadeau pakketten en al het toebehoren.

Cheese & More
Cheese & More bedrijft al ruim 47 jaar het vakmanschap van het kaasmaken. De kazen hebben al verschillende prijzen in de wacht mogen slepen. Het doel is iedereen te verassen en kennis te laten maken met de kaas. Alles kan geproefd worden en het lekkerste kaasje mag zelf gegeten worden of natuurlijk als cadeau gegeven worden. Cheese & More biedt een ontzettend groot assortiment aan kaas aan. Alles wat Cheese & More aanbied is op een ambachtelijke manier gemaakt, van biologische producten. Zij werken namelijk ook nauw samen met zo’n 50 boeren waarbij het welzijn van de dieren voorop staat.

Eerlijk en ambachtelijk

Kom het proeven
Kaas kan altijd. Cheese & More is marktleider in de ambachtelijke kazen. Een kaasje past overal bij, zowel in de ochtend op brood als in de avond bij een borrel. Het personeel kan u alles vertellen over hun kaas maar wat nog veel lekkerder is, het laten proeven!

Henri Willig
Cheese & More is een winkelconcept van Henri Willig. Henri Willig produceert al sinds 1974 kazen in eigen kaasmakerijen. De smaken zijn van hoge kwaliteit en de variëteiten worden internationaal gewaardeerd. Bekende eigen merken van Henri Willig zijn de Hooidammer en de Polderkaas.

Eerlijk en ambachtelijk. ‘Geen gesjoemel, niet te ingewikkeld, geen gekunsteld gedoe.’ Kaas zoals we dat altijd al maakten.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 21 & 23

Volg ons