Markt & Restaurants

Brazuca Coffee

Als je wilt genieten van écht goede koffie ben je bij Brazuca aan het goede adres. Brazuca is een koffiezaak in het hartje van Rotterdam. Zij gebruiken topkwaliteit Braziliaanse bonen, met de grootste zorg geselecteerd, om voor een fijne koffiebeleving te zorgen. De geur, de smaak, het gevoel… En dat alles in een kopje!

Take-Away
Koffie is genieten. Je kan je heerlijke koffie bij Brazuca drinken en als je denkt geen tijd te hebben om het aan de bar te drinken kan je het meenemen in een take-away beker. Geen tijd voor koffie kennen zij eigenlijk dus niet.

Van verse bonen uit Brazilië, tot vers gebrand in Amsterdam

Unieke koffie
De koffie van Brazuca wordt gebrand op een Giesen W15. Iedere koffie heeft zijn specialiteit en neemt je mee in een prettige smaakbeleving. Of je nu kiest voor zoetig, puur, full body. Brazuca gebruikt zelf gebraden bonen en dit vraagt om lef, durf en moed. Brazuca doet dit erg goed, en dat is ook duidelijk te proeven.

Unicef
Brazuca gelooft in de kracht van samen. Zij zijn daarom ook erg trots op het feit dat zij officieel partner zijn geworden van Unicef. Op deze manier brengen zij de kennis over op de toekomst en hopen zij een hoop kinderen een kans te bieden op een betere toekomst.

Wacht daarom niet te lang en kom je koffie halen bij Brazuca!

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Volg ons

Meer nieuws & events Over Brazuca Coffee