Markt & Restaurants

Bram Ladage

Bram Ladage is een Rotterdams familiebedrijf, dat dagelijks wordt geleid door de familie Ladage. Bram is in 1967 op de Rotterdamse markt begonnen, en nu, vandaag de dag, kunt u nog altijd bij Bram Ladage op de markt terecht. En dus ook in de Markthal.

Bram Ladage, het Rotterdams frieticoon. Hun kenmerkende puntzakken met patat zijn niet weg te denken van de markt, maar de stand in de Markthal is ook alweer de dertigste zaak. Iedere dag krijgen ze verse aardappelen binnen en deze snijden (hakken zoals zij dat noemen) handmatig tot patat. Bram Ladage zit dicht op het proces van de aardappel voordat deze in de winkel ligt en dat benadrukken ze ook steeds meer. Ze willen uitstralen dat ze iets moois doen met een aardappel.

Het Rotterdams frieticoon

De aardappelen die Bram Ladage gebruikt komen uit de Hoekse Waard. De friet is vers, puur. Als enige in Nederland hebben ze ook een verse kroket en binnenkort zelfs een clean label kroket, waar niets anders in zit dan bouillon, bloem, ragout en paneermeel. Wat het verschil is met een diepvrieskroket? Kom dat maar proeven! Bram Ladage bakt aardappelen in 100% plantaardige sojaolie tot echte Bram Ladage patat! Zo krijg je patat zoals patat bedoeld is.

Bram Ladage serveert "slow food",
verse aardappelen uit de buurt, gebakken in 100% plantaardige sojaolie, daar is helemaal niets mis mee. Dus vers, zonder onnodige toevoegingen en met liefde gemaakt.

Wanneer kom jij een Brammetje eten?

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 46

Volg ons

Teamleider bij Bram

VACATURE 

Lees meer

Full/parttime zakken vuller bij Bram

VACATURE 

Lees meer