Markt & Restaurants

BasQ Kitchen

BasQ Kitchen is een restaurant in de Markthal, speciaal opgericht om een stukje Baskenland naar Nederland te halen. Je kunt hier vanaf 12:00 genieten van tapas en pintxos gerechten die geïnspireerd zijn op de verfijnde Baskische en Spaanse keuken. Dankzij de authentieke ingrediënten en eerlijke producten is er een unieke menukaart ontwikkeld door Alvaro Martinez zelf. Je kunt als het ware kleine culinaire kunstwerkjes, speciaal gemaakt om te delen met gezelschap kiezen, met daarnaast frisse salades, verse broodjes en echte desserts. Een ware sensatie voor de smaakpupillen!

Puur en met smaken waar we allemaal dol op zijn

Je vindt hier een scala aan gerechten die balans vindt tussen de traditionele en rijke Baskische keuken met het elegante en pure koken van nu. De tapas en pintxos spreken voor zich. Niets is beter dan de smaak van verse en natuurlijke ingrediënten. De gerechten worden hier gemaakt op ambachtelijke wijze.

BasQ Kitchen is opgericht door Kevin Chow, Dennis Marterus en Alvaro Martinez. Alvaro Martinez, executive chef van BasQ Kitchen heeft zijn sporen verdiend bij Arzak, Martin Berasategui, Zuberoa en El Bulli. Tegenwoordig is hij eigenaar en chef van restaurant Sukam in de Baskische provincie Bizkaia. Alvaro heeft speciaal voor jou een kaart samengesteld met de meest verfijnde tapas en pintxos gerechten.

Openingstijden

MA T/M ZA
10.00
TOT
23.00
UUR
ZO
12.00
TOT
23.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Grotemarkt 188

Volg ons

HAPPY HOUR

HAPPY HOUR

De terrassen zijn weer open! BasQ Kitchen viert dat met speciale combi deals. Iedere dag is het Happy Hour van 15:00 tot 18:00 uur. Geniet bijvoorbeeld van calamares met een bucket beers voor een klein prijsje.

Lees meer

Meer nieuws & events Over BasQ Kitchen