Markt & Restaurants

Albert Heijn

Bij de Albert Heijn in de Markthal bieden we een breed assortiment aan food en non-food aan. Waar je ook naar op zoek bent - groente, vlees, vis of zuivel - in onze winkel heb je altijd ruime keuze in prijs en kwaliteit. Wij zijn de inspirator voor jouw alledaagse boodschappen, inclusief wekelijkse wisselende bonusaanbiedingen. Daarnaast bieden we stomerijdiensten aan en hebben we een bol.com ophaalpunt. Ook vind je bij ons een OV oplaadpunt en een geldautomaat. Kwaliteit en service zijn voor ons niet meer dan normaal. Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie is hier een voorbeeld van.

Dat is het lekkere van Albert Heijn

Samen met 125 collega’s heten we je van harte welkom in onze winkel. Wij bieden een groot assortiment A-merken tot onze vier eigen merken aan, met producten die altijd lekker vers van het seizoen zijn. De meeste groente- en fruitsoorten kun je het hele jaar door bij ons kopen. Sommige producten zijn het lekkerst in het seizoen, zoals aardbeien, pompoen, asperges en radijs. Zodra de tijd er rijp voor is, liggen ze bij ons in de schappen!

Bij ons kun je voor diverse gelegenheden boodschappen doen. Bijvoorbeeld AH Basic, voor uw dagelijkse boodschappen en AH Excellent, voor de feestelijke momenten. Onze ruime openingstijden bieden de gelegenheid om op elk moment van de dag inspiratie op te doen voor lekker eten en drinken. Iedere dag van de week kun je natuurlijk ook terecht voor jouw alledaagse boodschappen. En wanneer je niet tevreden bent over een product, dan krijg jij je geld van ons terug, wat de reden ook is.

Openingstijden

MA T/M ZA
08.00
TOT
22.00
UUR
ZO
09.00
TOT
22.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Grotemarkt 98
Website

Volg ons

Meer nieuws & events Over Albert Heijn