Markt & Restaurants

55 Bombay Street

De producten verkrijgbaar bij 55 Bombay Street zijn vegetarisch en worden op ambachtelijke wijze vers met de hand gemaakt. Er worden lokale ingrediënten gebruikt, met een combinatie van ayurvedische specerijen. Ze hebben 3 specialiteiten die je moet proeven!

Samosa: is een krokant vegetarisch pasteitje. Je kunt kiezen uit verschillende toppings zoals zelfgemaakte chutneys, kruiden, kikkererwten, granaatappel, gesnipperde rode uien, knapperige garnituur en voor de liefhebber pikante groene peper.
Chai: is een traditionele thee en een belangrijk onderdeel van de Indiase cultuur. Chai is een warm drankje dat niet alleen erg lekker is maar ook rust biedt en zorgt voor energie door gebruik van specerijen zoals kardemom, kruidnagel, venkelzaad en/of kaneel.
Mango Lassi: is een populair en gezond drankje uit India. Mango Lassi is een soort smoothie en is erg verfrissend!

Dat Indiase straatgevoel, Indian streetfood, dat is wat de bezoeker kan verwachten

De gezondheidseigenschappen van de ayurvedische specerijen waar 55 Bombay Street veelvuldig mee werkt zijn door de wetenschap onderkend en zijn onlosmakelijk verbonden met de Indiase keuken.
Naast deze specialiteiten hebben ze bij 55 Bombay Street nog veel meer lekkere gerechten.
Rani, geboren in India, is op jonge leeftijd geëmigreerd naar Nederland. Ze heeft haar passie voor de Indiase keuken behouden en zich gespecialiseerd in het bereiden van de populaire Indiase pastei: de vegetarische samosa. Deze authentieke samosa staat centraal bij 55 Bombay Streetfood.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 55
Telefoon

Volg ons

Verkoper, Schoonmaak en Keukenpersoneel bij 55 Bombay Street

55 Bombay Street zoekt: Verkoper, Schoonmaak en Keukenpersoneel

Lees meer